delen

Met de boot en al? Maja gij!

Al sinds 1999 trekt Euricom in de maand september met het vliegtuig naar de zon. Vorige bestemmingen waren onder andere Spanje (Chiclana de la Frontera, Mallorca, Tenerife), Portugal (Albufeira), Griekenland (Kos) en Tunesie (Hammamet).

Ma da is een poepchique hotel

Op cruise trekken met meer dan 60 mensen vraagt heel wat voorbereiding. Jaarlijks zoeken we leuke business hotels die gezelligheid uitstralen maar toch al onze noden aankunnen qua meeting rooms en dergelijke.

Weet je nog toen ...

Elk jaar proberen we iets uitzonderlijk te beleven dat je je zal blijven herinneren. Snorkelen met je eigen Euricom snorkelset! Met een grote zeilboot langs de kust, terwijl we konden genieten van een dj-set. En onze cycling throphy in Mallorca was er ook eentje om te onthouden.

Sessies voor en door toppers

In de voormiddag zijn er talloze boeiende technische sessies. Kennisdeling op zijn mooist! Nieuwe hot topics, delen van projectervaringen of die ene "level 400" sessie die je toch eens in de haren doet krabben.

Samen nadenken over ...

Naast talloze sessies over technische topics doen we ook allerhande workshops om je persoonlijk leiderschap te versterken of om mee te denken over ons bedrijf, Euricom.

Laat de zon in je hart, ze schijnt toch ...

In de namiddag is het tijd om van zee, zon en strand te genieten! King of Pong, waterpolo (op leven en dood), waterpark, enz. Of een siësta, voor diegene die het kunnen gebruiken, kan natuurlijk ook.

Rechte dagen, scheve nachten!

Na ontspanning komt, juist ja, ontspanning. Allemaal rond een tafeltje op het terras, een leuke boardgame of het plaatselijke nachtleven ontdekken, je doet maar. Er is maar 1 "moetje", Geniet ervan!

Elkaar iets bijbrengen, samen plezier maken en dat allemaal op een zonnige bestemming. Wat moet je nog meer hebben!

In 2018 trokken we naar Estepona(Spanje)

Van donderdagmorgen 27 t.e.m. zondagavond 30 september 2018.

Twee van onze collega's deelden hun ervaringen over de cruise. Lees ze op onze blog!

Euricom Dev Cruise by Toon Beckers Dagboek van Dev Cruise 2018 by Tom Reunes

Wil jij ook mee op cruise?

Helaas pindakaas. Dat is namelijk alleen weggelegd voor onze eigen werknemers.

Maar dan word je toch gewoon zelf een Euricommer. Bekijk snel de vacatures!