delen

React Bootcamp

To be defined (July 2021)

Binnenkort studeer je af en met veel kennis op zak ben je klaar voor het echte werk. Je gaat de komende jaren ontzettend veel bijleren en een boeiende wereld gaat zich voor jou openen.

De eerste jaren van je loopbaan zijn belangrijk omdat je hier de basis legt voor de rest van je carrière.  Net daarom biedt Euricom een uitgebreide verdiepende opleiding aan voor gepassioneerde schoolverlaters. 

Met ons voorstel kan je genieten van je laatste lange zomervakantie, nog wat vakantiewerk doen of een laatste inspanning doen voor eventuele herexamens. Als het herfstweer er dan aankomt kan je je volledig laten onderdompelen in de snelgroeiende wereld het JavaScript framework React.

Hoewel veel van onze collega’s werken met nieuwe versies van Angular, VueJS en andere technologieën, kozen wij in ons vernieuwde opleidingstraject voor React omdat dit het meest veelbelovende framework is voor de toekomst!

React werd in 2011 door Facebook ontwikkeld vanuit de behoefte om de code van grote webapplicaties beter beheersbaar te maken.. In 2013 introduceerde Facebook React aan het publiek en maakte er een opensourceproject van. Sindsdien groeit het gebruik van React en wordt de bibliotheek door meer dan één miljoen websites gebruikt, waaronder grote namen als Netflix en Uber.

Vanuit onze jarenlange expertise geloven we dat React in 2019 echt gaat doorbreken in België. Ons bootcamp is dus een ideaal moment om als schoolverlater op deze trein te springen en je carrière een vliegende start te geven.

Concreet voorzien we een frontend traject van 7 weken. Hier wordt een diepgaande JS kennis opgedaan om zo een grote impact te kunnen hebben bij projecten.

De technische kennis die je opdoet kan je onmiddellijk praktisch te kunnen toepassen in workshops die onze experts speciaal hebben ontwikkeld.

Omdat een consultant niet enkel sterke technische skills moet hebben, gaan we tijdens dit bootcamp (en je verdere loopbaan) ook investeren in sociale en professionele vaardigheden. Concreet zullen we ons tijdens het bootcamp één dag per week verdiepen in het Clean Coder Commitment programma dat we volop aan het ontwikkelen zijn.

Omdat we het blijvend bijleren erg belangrijk vinden gaan we het opleidingstraject vervolledigen door een jaar later een backend bootcamp te organiseren. Hier kan je kiezen voor .Net/Node of een andere specialisatie.

Wat staat je te wachten tijdens het bootcamp?

De 1ste week zetten we je macbook pro op tot een killer dev environment!

In de weken nadien gaan we ons toespitsen op het klaarstomen van sterke React Developers.

1 dag per week spenderen we aan ons Clean Coder Commitment programma.

Tijdens het bootcamp gaan we op onze jaarlijkse dev cruise. Zon, vrienden, fun!

Voor je harde werk wil je natuurlijk een mooi verloningspakket ontvangen:

 • Zeer competitief salaris
 • Mooie bedrijfswagen mét tankkaart
 • Hospitalisatieverzekering met tandplan
 • Groepsverzekering
 • Onkostenvergoeding
 • Maaltijdcheques
 • 5 extra "Euricom" verlofdagen
 • Winstdeelname
 • Bijdrage voor de aankoop van een Smartphone
 • GSM en data abonnement
 • Macbook Pro
 • Tech books

Daarnaast investeren we ook in teambuilding en jouw groei:

Wij zorgen ervoor dat je je thuis voelt en ondersteunen je in het verdere verloop van je carrière
 • We geven je de kans om je skills voortdurend te blijven verbeteren. Of dit nu via een online leerplatform, een boek, conference of training gaat
 • Je krijgt de kans om van je collega’s te leren, maar ook om hen iets bij te brengen
 • Maandelijkse social/fun events
 • Maandelijkse coding workshops
 • Jaarlijks vieren we onze sterke bedrijfsresultaten op een zonnige locatie. Tijdens deze trip ontstaan er vele mooie herinneringen op fun, sociaal en educatief vlak

Er heerste een ontspannen sfeer tijdens de opleiding waardoor er automatisch veel interactie ontstond, zo was er altijd ruimte voor vragen en discussies over de materie. Het was eveneens een goede manier om een aantal collega’s al direct goed te leren kennen. Al snel pasten we de theorie, niet alleen toe op oefeningen, maar ook op een volledige case, een perfecte voorbereiding voor het echte werk bij de klanten.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Als je interesse hebt in het bootcamp en/of onze bedrijfscultuur wil leren kennen aarzel dan niet om ons te contacteren.