delen

Fridge Monitor

Omschrijving

De ijskast (en bijhorende snoepkast) is een hotspot op het kantoor van Euricom. Iedereen heeft zijn eigen smaak qua drankje of snoep. Met als gevolg dat soms alle cola's in de ijskast op zijn.

Een wereld zonder cola in de ijskast? Of een snoepkast zonder chocolade wafel? Neen dank u!

Daarom willen we de ijskast (en snoepkast) slim maken. Zo weet de ijskast steeds wat hij in stock heeft. Wat in of uit de ijskast gaat en wat er besteld moet worden. Hiervoor is een systeem nodig, denk aan een type AI, dat herkent welk blikje in of uit de ijskast gaat.

De stageopdracht bestaat er uit om een Minimal Viable Product op te stellen van een 'slimme camera'. Deze camera zal met behulp van image-recognition software voorwerpen in een (ijs)kast kunnen herkennen.

Er zal ook een verschil gemaakt moeten worden tussen voorwerpen die in de (ijs)kast gezet worden, eruit gehaald worden of terug gezet worden.

Daarnaast kunnen we dan systemen opstellen om bestellingen te automatiseren of om te herkennen wat de meest populaire drankjes zijn. The possibilities are endless!

Voor deze uitdaging zoeken we 2 studenten met interesse in IoT, image-recognition en Front-End technologie.

Ze zullen in een informele omgeving kunnen werken volgens de agile methodologieën plus alle nodige middelen en begeleiding krijgen om de stage succesvol af te ronden!

Aantal stage plaatsen: 2

Hier wil ik aan meewerken!

Geïnspireerd? Wil je meer te weten komen over deze of onze andere opdrachten?
Laat zeker iets van je horen of download onze stagebundel!