delen

Hobby Project Community

Omschrijving

Euricom heeft een community opgericht, nl. Coders Guild Belgium. Dit, om onze werknemers en collega's bij klanten in hun gemeenschappelijke passie te kunnen ondersteunen en stimuleren, nl. degelijke software ontwikkelen.

Binnen deze community hebben we een duidelijke missie bepaald. Verbeteren van kennis en coding skills, ondersteunen van collega’s in hun dagelijkse job en de ontwikkeling als professional. Ook het verspreiden van best practices, informeren over activiteiten in andere communities en het teruggeven aan de open source community is daar onderdeel van.

Heel wat van onze leden werken actief aan een hobby project. We willen hen graag ondersteunen door middel van een platform. Dat platform moet de zoektocht naar medewerkers en technische expertise vergemakkelijken. Ook integratie met social media en online teamdiscussies moeten mogelijk zijn.

Deze stage-opdracht zal bestaan uit het ontwikkelingen van een webapplicatie die het platform faciliteert. Voor de backend kan gebruik gemaakt worden van .NET Core of NodeJS. De frontend kan gebouwd worden met behulp van een Javascript framework, bv. Vue, React of Angular. Verder zal de applicatie gedeployed worden in de Cloud, bv. Azure.

Tijdens het project worden de agile methodologieën gevolgd. Zo zal het werk bijvoorbeeld opgedeeld worden in sprints en kan er via een demo na elke sprint feedback gegeven kunnen worden.

Aantal stage plaatsen: 2

Hier wil ik aan meewerken!

Geïnspireerd? Wil je meer te weten komen over deze of onze andere opdrachten?
Laat zeker iets van je horen of download onze stagebundel!