delen

Online Team Scan

Omschrijving

Het teaming verhaal bij Euricom is een zeer belangrijk onderdeel van onze filosofie. Sinds enkele jaren zijn we dit verder aan het uitbouwen, met succes en positieve feedback van zowel onze consultants als onze klanten. Maar hoe goed functioneert een team nu eigenlijk? Is het een hecht team of gewoon een groep die samen aan iets werkt? Zijn het de Rode Duivels onder bondscoach Martinez of die van de grote teleurstelling op het EK in 2016?

Om dit te kunnen meten heeft Patrick Lencioni een model uitgewerkt. Om dat model te vullen moeten alle teamleden een score geven op een aantal stellingen. Deze scores worden dan verwerkt en in het model gegoten. Het resultaat hiervan geeft aan of er nog (veel) werk aan de winkel is om van de groep een team te maken, of niet natuurlijk.

Bij deze stage zal de opdracht eruit bestaan een webapplicatie te bouwen die dit allemaal faciliteert. Voor de backend kan gebruik gemaakt worden van .NET Core of NodeJS en de frontend wordt gebouwd met behulp van een JavaScript framework (Vue/React/Angular). De bouwstenen van de applicatie zullen worden gedeployed in de cloud (Azure, AWS). Tot daar hetgeen er technisch vast staat, al de rest gaan we samen bepalen nadat we eerst de opdracht grondig hebben uitgepluisd en alle user stories duidelijk zijn.

Tijdens het project worden de agile methodologieën gevolgd. Zo zal het werk bijvoorbeeld opgedeeld worden in sprints en zal er via een demo na elke sprint feedback gegeven kunnen worden.

Aantal stage plaatsen: 2

Oke, waar kan ik me kandidaat stellen?

Simpel, klik hier onder op de knop van je favoriete communicatiekanaal!
Onze volledige stage bundel kan je trouwens ook downloaden.