delen

Survey Bot

Omschrijving

Bij Euricom worden regelmatig events georganiseerd. Dit kunnen fun of teambuilding events zijn, maar ook (technische) sessies of in-depth trainingen over een bepaalde technologie, framework, methodologie, …

Feedback krijgen we nu enkel door mondeling na te vragen wat de deelnemers ervan vonden. Graag zouden we een systeem hebben om dit wat meer gestructureerd aan te pakken, zonder de informele manier waarop dat nu gebeurd overboord te gooien. Dus zeker geen link rond mailen naar een saai evaluatie formulier! We dachten eerder aan een chatbot die bijvoorbeeld, daags na een event of sessie, via Slack een korte conversatie kan voeren met alle deelnemers om zo de nodige feedback te krijgen. Die feedback kan dan in een rapportje worden gegoten en bezorgd worden aan de organisator en/of spreker.

De Microsoft Azure Bot Service bevat alles om intelligente bots te bouwen, testen, deployen en te onderhouden. Deze stageopdracht bestaat eruit om eerst onderzoek te doen naar wat er verder allemaal nodig is om een volledige cloud gebaseerde oplossing te bouwen om de Survey Bot live te krijgen. Daarna zal het meest geschikte scenario gekozen worden alvorens over te gaan tot de implementatie ervan.

Dus ben je geïnteresseerd in cloud technologieën en nieuwe user experiences, dan is dit zeker een stage voor jou!

Aantal stage plaatsen: 2

Hier wil ik aan meewerken!

Geïnspireerd? Wil je meer te weten komen over deze of onze andere opdrachten?
Laat zeker iets van je horen of download onze stagebundel!