SAMENWERKEN MET EURICOM

Dat is een gegarandeerd succesverhaal voor uw softwareproject, uw development team en dus ook uw bedrijf!

Wie zijn we en hoe gaan we te werk?

Euricom, opgericht in 1999, is een software consultancy bedrijf met tonnen ervaring in software development. Wij ontwikkelen software op maat met .NET en JavaScript technologieën voor én samen met de klant. Onze diensten bestaan uit het aanbrengen van top developers om jullie team te ondersteunen tot het volledige uitwerken en begeleiden van jullie project. Door de jaren heen hebben we ons verder kunnen onderscheiden door het naleven van de volgende kernwaarden

Duidelijke taal

Wij praten de taal van de klant én de developer. Omdat we zelf een technische achtergrond hebben kunnen we snel duidelijkheid creëren in hoe we de klant het beste kunnen helpen. Indien de noodzaak er is, organiseren we een workshop bij de klant en halen we er meteen een van onze domeinexperts bij. Die aanpak heeft ons en de klant al veel kostbare tijd opgeleverd. Tijd die we dan ook graag spenderen in het verder garanderen van een kwalitatief eindresultaat. Oprechtheid en een goede dosis gezond verstand zijn de spreekwoordelijke kers op de taart van onze manier van samenwerken met de klant.

Kwaliteit

Euricom streeft naar kwaliteit. Kwaliteit in de code, in het development process, in het effectief opleveren van de projecten en in de samenwerking met andere teamleden. We hechten een groot belang aan codeer en design principes zonder de kunst van de simpliciteit te verloochenen. De klant een gepast ontwikkelproces te helpen vinden om het project op tijd en binnen budget op te laten leveren is een van onze sterktes. Wanneer we werken in teamverband zijn we er van bewust dat we werken met mensen en niet met resources, daarom zijn een goede dosis personal en social skills ook onontbeerlijk voor onze developers en business consultants.

Op zoek naar een consultant, een development team of een technology partner?

Heb je vragen i.v.m. een software project en denk je dat wij je hiermee kunnen helpen? Neem dan contact op met ons. Je krijgt onmiddellijk iemand met een technische achtergrond aan de lijn.